flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося підготовче засідання у справі № 921/318/22

07 березня 2024, 16:02

6 березня 2024 року відбулося підготовче засідання у справі № 921/318/22 за позовом Тернопільської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області, Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до Тернопільської міської ради (відповідач 1), Споживчого кооперативу “МАГНАТ-ХІЛ (відповідач 2), Товариства з обмеженою відповідальністю «TV-4» (відповідач 3про скасування державної реєстрації права власності та припинення права власності ТОВ «TV-4» на незавершене будівництво адміністративний комплекс, об’єкт житлової забудови 9% готовності по вул. Приміська, 11а в місті Тернополі; визнання недійсним Договору купівлі-продажу незавершеного будівництва, адміністративного комплексу, що знаходиться за адресою: Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Приміська, 11а; скасування державної реєстрації права власності та припинення права власності Споживчого кооперативу «МАГНАТ-ХІЛ» на об’єкт незавершеного будівництва, адміністративний комплекс, об’єкт житлової забудови 9% готовності по вул. Приміська, 11а в місті Тернополі.

За результатами засідання, суд задовільнив частково клопотання ТОВ  "TV-4" (відповідач 3) про проведення судової будівельно-технічної експертизи та призначив у справі судову будівельно-технічну експертизу.

У зв’язку із надісланням матеріалів справи для проведення судової будівельно-технічної експертизи, провадження у справі зупинено.

 

Пресслужба Господарського суду Тернопільської області