flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

БАГАТОГРАННІСТЬ СУДДІВ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

31 травня 2017, 12:46

30 травня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України вперше провела тренінг для помічників суддів місцевих та апеляційних господарських судів на тему: “Проблемні питання, що виникають під час розгляду господарськими судами корпоративних спорів”.
Звертаємо увагу, що розробником та модератором тренінгу є суддя господарського суду Тернопільської області Володимир Гевко.
Захід проведено з метою формування розуміння сутності корпоративного спору, вивчення підвідомчості та підсудності справ, що виникають із корпоративних відносин, дослідження проблемних питань, що виникають під час розгляду корпоративних спорів.
Зміст тренінгу складають дві навчальні теми: “Розуміння сутності корпоративного спору” і “Загальні та особливі питання, що виникають під час розгляду корпоративних спорів”.
Особливої уваги заслуговують підготовлені Володимиром Гевком кейсові завдання для роботи у групах, джерелами яких є реальні матеріали, що перебували на розгляді в судах першої та апеляційної інстанцій та швидкий пошук варіантів вирішення запропонованого корпоративного спору, спираючись на надані документи та нормативну літературу. Учасники тренінгу із задоволенням виконували практичні завдання, презентували результати своєї роботи у групах та жваво обговорювали проблемні питання.
За результатми тренінгу, помічники суддів здобули нові знання та неоціненний досвід.

Прес-служба господарського суду Тернопільської області