flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося підготовче засідання у справі № 921/318/22

16 січня 2024, 11:15

16 січня 2024 року відбулося підготовче засідання у справі № 921/318/22 за позовом Тернопільської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області, Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до Тернопільської міської ради (відповідач 1), Споживчого кооперативу “МАГНАТ-ХІЛ (відповідач 2), Товариства з обмеженою відповідальністю «TV-4» (відповідач 3про скасування державної реєстрації права власності та припинення права власності ТОВ «TV-4» на незавершене будівництво адміністративний комплекс, об’єкт житлової забудови 9% готовності по вул. Приміська, 11а в місті Тернополі; визнання недійсним Договору купівлі-продажу незавершеного будівництва, адміністративного комплексу, що знаходиться за адресою: Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Приміська, 11а; скасування державної реєстрації права власності та припинення права власності Споживчого кооперативу «МАГНАТ-ХІЛ» на об’єкт незавершеного будівництва, адміністративний комплекс, об’єкт житлової забудови 9% готовності по вул. Приміська, 11а в місті Тернополі.

Перед початком засідання на електронну адресу суду надійшло клопотання від Державної екологічної інспекції у Тернопільській області (позивача) про відкладення розгляду справи на іншу дату.

Враховуючи зазначене, з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів юридичних осіб та надання сторонам рівного права на захист своїх прав та охоронюваних законом інтересів, судом відкладено підготовче засідання на 15 год 30 хв 29 січня 2024 року.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Тернопільської області за адресою: вул. Кн. Острозького, 14 А, м. Тернопіль, зал судових засідань № 3 (5-поверх).

 

Пресслужба Господарського суду Тернопільської області