flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив рішення у справі № 921/391/23

16 січня 2024, 14:32

16 січня 2024 року відбулося судове засідання у справі № 921/391/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Товстеньківський Крохмальний Завод" до Товариства з обмеженою відповідальністю "Тіара Компані" про витребування майна з чужого незаконного володіння, а саме: Картоплесховища №1, І-ша черга (ємність 25тис.тонн, площею 9648,8кв.м.) та Картоплесховища №2, ІІ-га черга (ємність 25тис.тонн, площею 9651,8кв.м.), розташованого за адресою: вул.Центральна, 57-Б, с.Товстеньке Чортківського району Тернопільської області.

Засідання розпочалось зі стадії судових дебатів, на якій учасники справи виступили з промовами (заключним словом). Після судових дебатів суд вийшов до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

Оцінивши усі докази в їх сукупності та взаємозв’язку, Господарський суд Тернопільської області вирішив в задоволенні позовних вимог відмовити. У засіданні суд проголосив лише вступну та резолютивну частини рішення. Повний текст рішення буде складено протягом 10 днів.

Учасники справи, особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов’язки, мають право подати апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом двадцяти днів з дня його проголошення. Враховуючи, що в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

 

Пресслужба Господарського суду Тернопільської області